Ja vart ska vi börja...
Senaste året har varit ett ganska intensivt utställnings år ja det blev så då utställningarna blev mitt andningshål under min fars sista tid i livet.

Jag förlorade honom i våras just när våren var som vackrast i sitt trevande att övergå i vår och sommar.

Jag vet inte hur jag ska kunna tacka alla fantastiska människor som har funnits där för mig när sorgen var som störst och så nära, visst bleknar den men saknaden är lika stor som den dag min far somnade in.

Stort tack till er alla.

Senast jag skrev så hade jag och flickorna varit i Norrköping på rasspecialen där och Jessie slog till med att bli BIMvalp ja nu ett antal utställningar senare så har hon påvisat många gånger vilken hund hon är. Vilken motor, vilken energi och vilken skalle hon har varje dag är bara så helt fantastisk att få dela med denna tik och hennes upptåg. Under sommarspecialen i Backamo 120816 slog den lila junioren Jessie till med att placera sig som bästa tik 3 med cert för rasspecialisten Janet Knowles, övriga placerade tikar var alla tidigare champinons.

Gissa om jag är stolt över mitt lilla troll eller som min far kallade henne med glimten i ögat "skräcködlan" ja att passa henne var något han inte riktigt gillade hon har alltid varit en liten virvelvind. Jag brukar säga att ett liv med Jessie det kräver lugna nerver och ett starkt hjärta. Det går inte annat än att älska denna lilla varelse.

Hennes  stora syster Coockie ja där har vi stabiliteten själv i ringen. Lika glad och positiv hon även om de är systrar så visst finns det skillnader. Coockie är noblare i sitt sätt och ja passar det inte henne ja då visar hon det mycket tydligt, men att få visa upp sig i ringen det gillar hon. Även hon har under året varit mycket i ringarna men har nu under sen sommaren fått vila lite för att komma ut i ringarna under hösten/ vintern.
Även hon går från klarhet till klarhet bara älskar min lilla puffla och ja även om hon med är ett bustroll utan dess like så lovar jag att hon är den som oftast kommer undan med hedern i behåll.

Ja så tack vare mina två showgirls och en underbar uppfödare och helt fantastiska vänner kan jag summera den tid som hittills har passerat som helt fantastisk och snart ger vi oss ut på nya upptåg och äventyr!

DanielleLeave a Reply.